my follower

Nasyid Instrumental

20 Januari 2012

muet

Bismillahirrahmanirrahim.
Tajuk direct je kan kan.
Though already a week result muet being announced.
Still, I hardly pushing myself to believe it.

It makes me realised on something.
I 'almost' get the success.
But the fact to be embedded in myself is...
I didn't get it for a real.

Memang english takdelah hebat sangat pun..
tapi aku dah cuba yang terbaik.
dan aim utuk band4.

Setelah pelbagai perkara diluar dugaan dan bidang kuasa aku berlaku pada hari muet tu.
Jujurnya, memang x puas hati dengan sistem pengurusan MUET kat usim.
Mnyebabkan hampir ksemua tamhidian datang lambat ke kelas atas sebab salah informasi.
Itu takdir di luar usaha kan??
Nak buat macam mana, mungkin itu yang tebaik yang Dia tentukan.

Ingat nak recheck result sbb lg 2 mata je lg ke band4.
Tapi kena byr rm70.
Nak repeat pun kena bayar jugak rm100 + effort lagi...
*dalam keadaan biasiswa yang tak masuk2 dan semalam last day daftar muet utk sesi feb ni*

tersepit kan kan?biarlah.lupakanlah hasrat nak amik medik tu.lupakan.

Mungkin ada hikmahnya, itu yang selalu aku percaya.
Insyallah.





1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ada hikmah disebalik tiap kejadian...

sabaq n terus jalani kehidupan dengan lebih bersemangat