my follower

Nasyid Instrumental

08 September 2009

hari lahir.....




Bismillahirrahmanirrahim....
Ana selalu tertanya-tanya pada diri apa sebenarnya yg ada pada hari lahir...
Pada orang lain,hari lahir memang sangat istimewa dalam hidup mereka..
ye la, setahun sekali...dan genap-genap umur kita...
tapi hari lahir pada ana,biasa-biasa je..
bukanlah ana orang yang paling istimewa pada hari tu sedangkan hampir 10 juta orang di seluruh dunia menyambut hari lahir mereka pada tarikh yg sama...
Tapi hari ni sebenarnya ana silap, memanglah tarikh hari lahir kita sama...tetapi penghargaan yang kita terima benar-benar berbeza...
Alhamdulillah, hari ni ana benar-benar bersyukur menjadi birthday girl...
ana tak sangka sahabat dan orang sekeliling ana ambil berat sangat pasal ana...
kadangkala, rasa tak layak terima semua penghargaan ni sebab ana sendiri tak memberi penghargaan yang selayaknya kepada orang sekeling ana...


Kalau dulu,birthday kena ada hadiah, kek,lilin..
tapi hari ini semua perkara tu tidak lagi ana harap-harapkan...
cukuplah ana gembira dan bahagia pada hari lahir...itu jauh lebih bermakna
buat keluarga, sahabat, teman-teman..
terima kasih atas setiap penghargaan anda...
dan terima kasih membuatkan diri ini rasa begitu dihargai....

*******************************************

bahagia apabila membahagiakan,ye tak???syukran ^_^

Kak ika~Fitrah Ilyana~Hajar(palong)~Sakinah~farah sakinah~amni najihah~syahirah taqinah~
Amirah nani~Rabiatul~Ain~Abidah~Adira~Farhana(f2)~Haryani~Haziqah(f2)~hanis(f2)~nurul ain~amira nabilah~siti naeimah~izzah atika~afifah ismail~azra syakirah~khairunnisa'~hasyimah

dan lain-lain nama lagi yang tak sempat ditaip.....



2 ulasan:

Miss Fey berkata...

syifa'.
link blog aku salah lah kat page kau.
argghh. xsuke!

Waradatussyauqah berkata...

SELAMAT HARI LAHIR SEKALI LAGIR SYANG SYIFA