my follower

Nasyid Instrumental

24 November 2009

sharing sumthing


Assalamualaikum...
huh..tak tahu nak buat ape~bosann!
perkara yang saya teringin nak buat dari dulu...
UPLOAD gambar banyak2...xde la banyak sangat pun
tapi saja nak berkongsi cerita...
satu gambar sahaja dapat menceritakan macam2 peristiwa kan??


ni Masjid Kristal kat terengganu..
baru je melawat hari tu..
one word ~~fascinating~
pada zahirnya memang lawa tapi...
masjid ni dibina bukan atas dasar ketaqwaan...tapi
pelancongan...
even nak buat solat jumaat kat situ pun x boleh
sebab tak cukup jemaah yang bermastautin...
time melawat hari tu pun ramai sangat-sangat orang...
tapi kebanyakannya snap sana,snap sini...
bukannya untuk beribadah...

ni pulak gambar raya hari tu...
gambar nenek + atuk + cucu-cucu perempuan....
tapi yang tengah2 tersepit tu...really photogenic...
dia pun nak interframe...

ni gambar cucu-cucu lelaki...
sebelah ibu...
wondering atuk muda-muda dulu mesti macam diorang kan??

haa...yang ni bukan happy family tau...
suaminya kerja jauh...kadang-kadang baru balik..
dua-dua betina...bermadu agaknya
ni mak pot(bulu putih) dan anak-anaknya...
fullname Epot bintun Inul
yang menyibuk tu pulak Circle or bulat....
mother-to-be...

ini Afieqah Amiera, Fitrah Ilyana n Siti Na'eimah....
tiada kata yang dapat menggambarkan persahabatan kami....
yang bisa memberitahu dunia bahawa saya sayangkan mereka...
doa kupohon saban hari....
Ya Allah,berkatilah hidup mereka...
hadirkanlah cinta dalam hati mereka...
sebagai kekuatan dalam kehidupan...
sesungguhnya Engkau sahaja Cinta yang Baka...


sekadar ini sahaja..nak post gambar banyak-banyak tak reti....
so,itu sahaja...
sharing is caring kan kan???
thanks for view....


Tiada ulasan: