my follower

Nasyid Instrumental

30 November 2009

comey kan??

Assalamualaikum...
look what just i found....

koleksi keseluruhannya...handmade semuanya
little red riding hood.....
deer with red nose
looks simple kan???
haa..yg ni la yg pling comel skali....


first klik tu,ana dah set dah...nak order yg tu,yang ni...alih-alih tengok harga dia..huih..
tengok angka double tu dah terkejut dah...pastu ada lak USD $44...x jadi lah...44 kali empat dah dekat seratus lebih....itu baru untuk satu keychain kat hp tuh...belum lagi dia punya purse,handbag....aisy..xpe lah..nanti buat sendiri...

siapa-siapa yang berkenan tu boleh lah bukak lmn web di bawah ni...(jgn buat2 trkejut pulak bila lihat harganya)
http://paper-and-string.blogspot.com

buat masa sekarang ni,ana baru je register kat lmn web photoshop...gembira sgt,habis satu rumah ana bagitau...pastu adik ana dengan selambanya cakap,
"ek eleh...baru tau ke??orang dah lama tahu"
hehe...ketinggalan betul ana ni...

btw,its not too late to wish "Selamat Hari raya Aidil Adha"....
*kari daging,rendang daging,daging masak merah,daging masak black pepper,gulai daging.....

Tiada ulasan: