my follower

Nasyid Instrumental

25 Januari 2010

Button Planet's 1st Birthday


Bismillahirrahmanirrahim....
First of all,congratulation for Button Planet for the 1st birthday...
Walaupun dalam keadaan yang tenat macam ni pun saya masih ada masa lagi untuk publish sesuatu kat blog comel ni....
bukak internet pun sebab nak siapkan folio physics,alang-alang tu blogging la skali...
aktiviti bisnes saya pun dah terhenti hampir 2 minggu..asif jiddan jiddan...not purposely...agak padat jadual saya...

Gambar button kat atas tu baru sikit....pendek kata baru 'teruja' sikit...apa kata terus masuk kat blognya...aisy,tak tahu nak cakap camana..comel sangattt...^_^

untuk bisnes part time saya,saya memang perlukan butang...tapi malangnya kat seremban ni susah nak jumpa butang yang comel + unik camtu...

Honestly,ni first time saya join any giveaway...mungkin agak terlebih keterujaannya..dah lama nak cuba sebenarnya,tapi baru la tertunai saat saya posting this entry...saya tak kisah tak menang,memandangkan this is my first trial...

tapi harapan dan impian tu tetap ada....^_^
(just imagine how cute my handmade with those buttons....yeah!)

okay,okay....
i put some more....


then,go by yourself....how cute^_^!!!!!

2 ulasan:

Anis Husna berkata...

syifa jual ke bende2 ni? comel!

assyifa' berkata...

jual???a'ah...
bisnes handmade je...
butang2 tu antara bahan pentingnye...